Business Danmark

Hos Business Danmark, har du mulighed for, som medlemd af deres a-kasse, at tegne en lønforsikring. Denne Lønsikring sikrer dig op til 80 % af din løn til månedlig betaling, hvis du skulle miste dit job. Dette er gældende allerede efter du har været medlem af lønforsikrings tilbuddet i 6 måneder.

Business Danmark A-kasse og fagforening er et firma for alle. Når de siger for alle, er det fordi at alle har mulighed for at melde sig ind i a-kassen og fagforeningen, og dermed mulighed for at tage del i de mange goder.

Business Danmark var tidligere en fagforening og a-kasse med særligt fokus på folk i salg og/eller marketing branchen. Tilbage i 2011 blev firmaet tværfagligt, og tog derfra imod alle slags lønmodtagere og erhvervsdrivende. Så er man ikke i lige præcis salgs og marketings branchen gør det egentlig ikke den store forskel.businessdanmark

Hos Business Danmark er du i gode hænder. Skulle du komme ud for en ledighedsperiode, kan du hente hjælp fra specialister indenfor området.

Kontakten mellem dig og a-kassen sker typisk gennem email eller telefon, og dette gør sagsbehandlingen hurtig og effektiv.

Kigger man på tilfredsheds procenten hos Business Danmark, er den også rigtig god, og deres lønsikrings ordning som vi sakkede om tidligere, er faktisk blandt landets bedste.

Specielt ved Business Danmark

Business Danmark er specialister indenfor rådgivning til folk i salg, marketing og rådgivningsbranchen. Fagligheden indenfor dette område er rigtig høj, og Business Danmark, har specialister som står til rådighed hvis man skulle bliver arbejdsløs. Dette giver også et stort netværk indenfor området, hvilket betyder at de rigtig nemt vil kunne hjælpe en person, som tidligere har været i samme branche, med at få et nyt job.

Hos Business Danmark, er der mange fordele ved at være medlem. Man kan få gratis vejledning, en personlig karrierecoach, en personprofiltest og adgang til Salgsnetværket Salget.net.

Man kan desuden ved at være medlem hos Business Danmark, modtage rabat fordele på forsikringer, transport, advokatrådgivning og ferier.

Hvis du ikke allerede nu er overbevist om at Business Danmark skal være den a-kasse du melder dig ind i, kan du se en oversigt over andre billige a-kasser her.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Business Danmark
Author Rating
51star1star1star1star1star