Frie Funktionærer

Går du engang imellem og tænker: hvilken a-kasse er den bedste a-kasse at blive medlem af for lige netop dig? Så er svaret Frie Funktionærer A-kasse, også kaldet FF, hvilket skyldes deres mange fordele. Først og fremmest er Frie Funktionærer A-kasse blandt Danmarks billigste samt åben for alle faggrupper, hvilket er en fordel for mange danskere. De har landet laveste kontingent, hvor man som medlem skal være obs. på at kontingentet kan trækkes fra i Skat. Dette betyder altså at man skal regne med at beløbet årligt er lavere, end hvad der først er angivet. Udover at være en af Danmarks billigste a-kasser, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten af sagsbehandlingen. FF skræddersyr en løsning til lige netop dig og sætter dine behov i centrum. Dette er også en af deres målsætninger, som mange af deres medlemmer nyder godt af. Hvert år bliver der foretaget en rapport af arbejdsdirektoratet, hvor hver af de mange a-kassers priser og services bliver sammenlignet.

Her viser den seneste undersøgelse, at medlemmerne fra FF ligger højt på listen over tilfredse medlemmer. Derudover viser undersøgelsen også at FF er en af de a-kasser hvor sagsbehandlingen bliver klaret hurtigst, hvilket også er en af deres stærke sider. Udover disse mange fordele tilbyder FF også en lang række medlemsfordele, for deres knap 25.000 medlemmer.

Fordelene som medlem i de Frie Funktionære

Som medlem hos FF er nemlig juridisk godt stillet. Her får man juridisk assistance hvis man eksempelvis har brug for hjælp med at:

– forhandle løn
– fortolke sin ansættelseskontrakt
– beregne ferie
– eller andre juridiske problemstillinger

Derudover bliver medlemmerne også tilbudt at komme på kurser samt efteruddannelse i eksempelvis ledelse, kommunikation eller IT.
Som medlem hos FF bliver man også rådgivet om job og karriere, i form af individuel coaching eller lønvurdering.

Forsikring, pension og ferie/fritid er også nogle områder hvorpå man som medlem hos FF kan opnår bedre vilkår. Derudover kan du sikrer dig hurtig sygebehandling og større økonomisk tryghed, samt ferietilbud til konkurrencedygtige priser.

Sidst men ikke mindst er FF partipolitisk neutral, hvilket vil sige at a-kassen ikke støtter nogle politisk parti. Pengene bliver derfor brugt til at gøre noget for deres mange medlemmer og for netop at øge tilfredsheden hos dem.

På forsiden af Findbilligakasse.dk, kan du se en oversigt over de 5 mest anbefalelsesværdige a-kasser.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Frie Funktionærer
Author Rating
51star1star1star1star1star