FTF-A

Søger du en a-kasse hvor faglig og personlig rådgivning er i top? Så er FTF-A det rigtige valg for dig. FTF-A er et af Danmarks største og populæreste a-kasser, hvor alle der ønsker det kan blive medlem. FTF-A har siden 1976 ydet faglig- og personlig rådgivning samt økonomisk forsikring til sine nu mere end 130.000 medlemmer. Disse mange medlemmer kan drage nytte af en lang række fordele og især til dem som er i den situation at de er arbejdsløse. A-kassen har nogle jobrådgivere som hjælper deres ledige medlemmer med jobsøgning, CV-skrivning samt gode forberedelser til jobsamtaler. Andet der også er særligt for FTF-A, er at de tilbyder personlig efterlønsrådgivning, så på den front er man også godt stillet.

Derfor skal du vælge FTF-a

A-kassen ønsker at deres kunder forstår sig på de mange regler der er i forhold til dagpengeydelser. Til det tilbyder FTF-A en socialrådgivning til netop at hjælpe medlemmerne på den front også. Når det så er sagt, så får FTF-A også glæde af de medlemmer, der er i arbejde. Det gælder eksempelvis på rådgivning omkring karrierer vejledning så medlemmer bedst muligt bliver rustet til at komme videre med deres karrierer. Derudover udskriver a-kassen også nyhedsbrevet Job&Karriere, hvor deres medlemmer har mulighed for at få inspiration til arbejdslivet og karrieren.

Alt i alt er der kun gode ting at sige om FTF-A. Det er en a-kasse med stor fokus på deres kunder og dette kan også klart ses i medlemstilfredsheden. I mange af de undersøgelser som er blevet lavet på de danske a-kasser. Har man tydeligt set at FTF-A ligger i top 5 hvad angår kundetilfredshed. Ofte går billige priser og kundeservice ikke hånd i hånd, men i dette tilfælde gør det altså. Meld dig ind i a-kassen hvis du er ude efter en rigtig billig løsning, men stadig er på udkig efter en a-kasse med god kundetilfredshed.

Kunne du tænke dig at se hvilke andre muligheder der er indenfor a-kasser, kan du se de 4 andre a-kasser som vi også anbefaler her.

ftf-a-kasse