Krifa

A-kasser er der mange af i dagens Danmark, men hvilke nogle er bedre end andre og hvilken er den rette for lige netop dig?

Kristelig Fagbevægelse, også kendt som Krifa, er en af de største a-kasser i Danmark. De har over 180.000 medlemmer, hvor der både er lønmodtagere og selvstændige. A-kassen er også kendt for at være handledygtige, hvilket deres mange medlemmer nyder godt af. Et af deres vigtigste fokuspunkter er deres medlemmer, som de i særdeleshed ønsker at tilfredsstille. Rådgiverne forsøger at kommunikere med den enkelte, samt tilpasse og dække de ønskede behov.

Så er du på udkig efter en billig a-kasse, hvor det at få fat i en dygtig samt lyttende rådgiver i realiteten er en sandhed også efter almindelig arbejdstid – så er Krifa lige noget for dig.

Fordelene som medlem i Krifa

Kristelig Fagbevægelse har nemlig lange åbningstider, som lyder mellem 8-22 i hverdagene. Dette betyder at man netop godt kan tillade sig at kontakte a-kassen senere end man normalt ville gøre, hvilket er en kæmpe fordel for dagens travle Danmark. Udover at være på telefonen mellem 8 og 22, tilbyder Krifa også adgang til at chatte i dagtimerne. Her har du rig mulighed til at chatte dig til et webmøde med en rådgiver på deres hjemmeside, som også er brugervenlig. Dette er også en stor fordel for dig som til daglig sidder med en computer og som bare lige kan klikke ind på Krifa.dk.

På deres hjemmeside har du også fri mulighed for at tilmelde dig Kristelig a-kasse og Kristelig Fagforening, hvor du bliver guidet igennem hele forløbet.

Ubillig a-kassedover det at have kunderne som fokuspunkt, ønsker Krifa i særdeleshed også at være forståelige overfor deres kunder. Dette gør de eksempelvis igennem de tusindvis af breve samt mails som de sender ud. Her forsøger a-kassen at gøre det letforståeligt og på at få en almindelig forbruger, der til tider kan have svært at gøre sig klog på de mange regler og love, til netop at forstå dem.

Krifa har over 60 advokater og faglige konsulenter, som sidder klar til at føre medlemmers sag. A-kassen løser over 50.000 sager med moderne konfliktløsning hvert år. De forsøger så vidt muligt at undgå strejker og ønsker i stedet for at løse problemerne med dialog, forhandling og voldgift.

Krifa er naturligvis ikke den eneste billige a-kasse, og det kan derfor anbefales at tage et kig på den oversigt som vi har lavet over billige a-kasser.