Min A-kasse

Går du og søger en tværfaglige A-kasse, er Min A-kasse det helt rette valg for dig. A-kassen har en masse fordele, hvor lav kontingent er én af dem og hvor den gode service er en anden. Sammenligner man Min A-kasse med andre, er de klart den mest moderne a-kasse, hvis erfaringsgrad er utrolig høj.

Min A-kasse har eksisteret siden 1914 og er blandt Danmarks billigste a-kasser. En af deres målsætninger er at have en lav og konkurrencedygtig pris på medlemskabet. Det er bl.a. også derfor de tre år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste a-kasse, hvor a-kassen har haft de mest tilfredse medlemmer i Arbejdsdirektoratet.
A-kassen hed i deres tidligere år STA, men har med tiden ændret navn til Min A-kasse. De har beliggenhed i Aalborg, Århus, Middelfart og København, hvilket gør dem godt dækket landet over.

Fordele hos Min A-kasse

Min A-kassen er en tværfaglig a-kasse, hvilket betyder at alle lønmodtagere kan blive medlem, uanset hvilken branche og uddannelse man er beskæftiget i. Deres mission er at tage ansvar, ikke alene for deres over 45.000 medlemmer, men også for at flere borgere forsikrer sig imod ledighed. Måden hvorpå a-kassen vil tiltrække nye medlemmer samt fastholde de allerede eksisterende, er ved bl.a. at bevare den position de har med de mest tilfredse medlemmer.

Medlemmerne hos Min A-kasse er den vigtigste faktor. De forsøger altid at sættminakasse mande det enkelte medlem i centrum og dette gør de ved personlig rådgivning. Rådgivningen som bliver givet, er tilpasset efter den enkeltes behov samt udfordringer, hvilket sikrer den ledige det at komme videre i livet med øget selvværd.

Min A-kasse er som nævnt en af de a-kasser med aller bedst kunde tilfredshed. Dette er en af de store grunde til netop at vælge dette firma, da man står rigtig stærkt stillet i ledighedssituationer. Der kan helt sikkert tales om en a-kasse, som man får meget for pengene hos.

Det er ikke kun denne a-kasse som vi mener er god, og det kan derfor anbefales at tage et kigge på findbilligakasse.dks a-kasse oversigt.

Summary
Min A-kasse
Article Name
Min A-kasse
Description
Går du og søger en tværfaglige A-kasse, er Min A-kasse det helt rette valg for dig. A-kassen har en masse fordele, hvor lav kontingent er én af dem og hvor den gode service er en anden.
Author
Publisher Name
Findenbilligakasse.dk
Publisher Logo